avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1965 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Carti tehnice ale constructiilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Carti tehnice ale constructiilor

Caut cartile tehnice ale constructiilor pentru blocurile de locuinte construite pana in anul 1990 in comuna Pardina (fosta 1 Mai) jud.Tulcea de către IAS Pardina si Tatanir.
Ma poate ajuta cineva cu informatii legate de aceasta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:56, 8 August 2019
Daca firmele nu mai exista...cred ca puteti incepe de la Arhivele nationale, filiala Tulcea-gasiti adresa pe net.
Puteti obtine usor cartile tehnice de la servciul urbanism din primaria teritoriala care a emis autorizatia de constructie edificiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea de destinatie si cartea funciara !!! Anjelique Anjelique In urma cu 11 ani , impreuna cu sotul meu ( actualmente ex ), am construit o statie service auto , care din lipsa de fonduri nu a mai putut fi pusa in ... (vezi toată discuția)
Buna seara , care este articolul de lege în care spune cât ... Gabriel-2 Gabriel-2 Buna seara , Care este articolul de lege în care spune cât timp are Dezvoltatorul sa predea cartea tehnica către asociație.Multumesc. (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a constructiei clau2016 clau2016 Locuiesc in imobil compus din scari/P+4. Locuintele au fost construite in 1990-1991. La data curenta nu avem cartea tehnica a constructiei, fostul ... (vezi toată discuția)