avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ma pot pensiona pe caz de boala??
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ma pot pensiona pe caz de boala??

Buna ziua. Am 38 de ani si sunt angajat cu carte de munca de la 03.02.2003. Anul acesta am fost diagnosticat cu diabet zaharat tip 2 si as vrea sa stiu daca am dreptul la pensie pe caz de boala si cat ar fi valoarea ei?? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie diabetici Dionisie PUIU Dionisie PUIU Sotia mea a fost diagnosticata cu diabet zaharat tip 1, insulino-dependent, la varsta de 21 de ani, acum trebuie sa implineasca 29 ani. Ar putea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala cosminaopris cosminaopris Buna ziua. Tatal meu are 54 de ani, este instructor de conducere auto si are 32 de ani in cartea de munca. sufera de angina pectorala de efort, hipertensiune ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala sadrian sadrian Buna ziua tuturor. Tocmai implinesc 50 de ani. Va rog sa-mi spuneti daca ma pot pensiona pe caz de boala daca: - sunt diagnosticat de 4 ani cu diabet ... (vezi toată discuția)