avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselatorie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselatorie

Am si eu o problema.
In urma cu 2 zile am fost la un magazin Vodafone pentru cumpararea unui telefon. Ajunsa acolo, am spus dorinta mea si unul dintre angajati m-a intrebat cati ani am si mi-a insirat oferte si abonamente pe care le pot face, eu refuzand sugestiile sale de mai multe ori. Am fost presata cand am precizat ca nu vreau sa fac abonamente sau sa platesc in rate. Tin sa precizez ca am implinit de curand 18 ani si nu stiam ce presupune un abonament, un contract in adevaratul sens al cuvantului. Acest domn, m-a prins intr-o zi proasta si a profitat de asta si mai ales de experienta pe care nu o aveam. La nenumarate insistente, am ajuns sa fac un abonament pe langa cumpararea telefonului la pret intreg.
Vreau sa inchei abonamentul.
Vreau sa stiu daca se poate si pot sa fac lucrul asta fara sa platesc, neavand un venit la aceasta varsta.
Nu am fost deloc instiintata cu vedere la ce presupune contractul, termenul limita si asa mai departe. Totul s-a intamplat repede, am semnat rapid si nu mi s-a comunicat nimic.
Am platit telefonul la liber, fara alte reduceri sau fara alte beneficii.
Astazi am fost la un alt magazin vodafone unde am fost informata ca pretul telefonului pe care l-am achizitionat era cu 150-200 de lei mai ieftin la liber, deci, intr-adevar am fost pacalita.
Cum pot sa procedez avand in vedere lucrurile precizate?

Alte discuții în legătură

Terminare contract telefonie mobila -MCR- -MCR- Buna seara, Acum 2 ani (09.09.2009) am incheiat un contract de telefonie mobila cu [editat] pe 2 ani iar acum 2 luni le-am adus la cunostinta ca doresc sa ... (vezi toată discuția)
Ce fac daca nu vor sa imi rezilieze contractul la telefon luat la abonament? Roberta S Roberta S Am luat un telefon la abonament de la Arsis Vodafone pe 01.02.2019,a doua zi l-am dus inapoi fiind foarte dezamagita de telefon.I-am spus ca nu are ... (vezi toată discuția)
Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)