avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Data ultimei modificări
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Data ultimei modificări

Ce inseamna data ultimei modificări la dosar pe just ???? Inca nu a primit termen ... urmeaza ???
Urmează mai devreme sau mai tarziu.Mentiunea respectiva nu are nici o relevanță pt dvs apare atunci cand au mai fost facute comunicari,lucrări,înregistrări de către grefier etc.Asteptati citația...
Va multumesc , nu de alta dar de pe 17 iulie n am primit termen pana acum ...
Mai aveti de așteptat este vacanță judecătorească, se realizeaza o procedura administrativă 2-3 luni poate sa dureze fără să vă îngrijorați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor, vã rog! s-a modificat dosarul pe portalul instanței, dar eu nu am primit o comunicare alexa2014 alexa2014 Buna seara ,va rog din suflet lamuriti ma si pe mine ! In data de 27.05.2013- inregistrare cerere partaj / lichidare regim matrimonial 23.12.2013 - data ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Cand este prima infatisare? jeny petrov jeny petrov am depus actele pentru divort acum 1 luna si jumatate dar nu am primit pana acum nici o citatie.mentionez ca am doi copii minori in varsta de 10 si respectiv ... (vezi toată discuția)