avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel la hotarirea judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel la hotarirea judecatoreasca

Dacă am făcut apel de ce nu mai apare dosarul pe judecătorie??
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:14, 13 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Apare, probabil, pe tribunal
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelul ar trebui sa apara pe portal la judecatorie si ulterior dupa ce pleaca dosarul la tribunal sa apara si pe site ul acestuia apelul. Insa acum in vacanta lucrurile se misca putin mai greu.
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel portal instanta giuliat giuliat Buna ziua, as dorii sa stiu ,de la inregistrarea cererii de apel ,cat de repede apare Apelul inregistrat pe portalul judecatoriei?sau apare direct pe ... (vezi toată discuția)
Cerere apel-portal instanta ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! daca una din parti depune cerere de apel (civil) unde trebuie sa apara?: pe site la judecatorie sau pe site la tribunal? Multumesc! (vezi toată discuția)
Numar dosar tribunal maraiionescu maraiionescu Buna seara. Am si eu doua intrebari va rog. 1) M-am contrazis cu cineva ca pe site-ul Tribunalului nu apar toate dosarele,nu este actualizat la zi. Imi puteti ... (vezi toată discuția)