avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchidere SRL-D
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchidere SRL-D

Buna ziua, As dori sa stiu care este varianta cea mai ieftina de a inchide un SRL-D fara activitate, deschis in 2014. Multumesc si o zi placuta
Cel mai recent răspuns: Adina Lupascu , Practician in insolventa 13:52, 12 August 2019
Buna ziua, in cazul in care societatea nu are datorii puteti formula cerere de radiere la ORC de care apartine. Daca societatea are datorii, in functie de valoarea acestora, exista alte proceduri, sens in care va stau la dipspozitie cu datele de contact pe care le puteti accesa, in vederea analizarii punctuale a situatiei dvs.
Societatea nu are datorii, contabilitatea este la zi. Dupa formularea cererii, imi puteti indica procedura si care ar fi costul pana la finalizare? Multumesc
Daca nu are datorii, mergeți la ORC de care aparține societatea, cu toate certificatele emise de ORC, ÎN ORIGINAL, și discutați la serviciul asistență în vederea formulării cererii de radiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare firma doinaradicof doinaradicof Buna ziua, Am o societate comerciala infiintata in 2007., cu sediul social in Slobozia, jud Ialomita. Am desfasurat cateva luni de activitate iar in august ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl csllngy csllngy Buna ziua Am un SRL infiintat in anul 2009, fiind asociat unic. Anul trecut, in 06.06.2010 am suspendat activitatea. Mentionez ca datorii nu am fata de ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl cu datorii miki72 miki72 Buna ziua, Sunt administrator la un SRL care inregistreaza datorii catre bugetul asigurarilor sociale si bugetul de stat. As dori inchid firma insa nu cred ... (vezi toată discuția)