avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEMA CU ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEMA CU ANRP

Am o problema cu ANRP. O firma care face grila notariala a uitat in 2013 sa evalueze terenurile extravilane de la comune ( pasuni/ islaz/fanete , livezi si vii). Am primit o scrisoare de la ANRP in care ANRP mi-a scris ca nu poate evalua acele terenuri conform legii 165/2013 , din cauza ca aceste categorii de terenuri nu figureaza in grila notariala din 2013 . Ce pot sa fac in aceasta situatie penibila si disperata , dat fiind faptul ca ANRP da despagubiri conform Legii 165/2013, dar acele categorii de terenuri nu sunt mentionate in grila.? Am auzit ca unii fac expertiza cu experti ANEVAR, dar atunci cum mai respecta ANRP , Legea 165/2013 ?
Ultima modificare: Luni, 12 August 2019
RicaRamurica, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema cu grila notariala din 2013 RicaRamurica RicaRamurica In grila notariala din 2013 , nu apar mentionate valorile pentru terenul pasune/fanete/ islaz extravilan, terenul livezi extravilan si terenul vii extravilan ... (vezi toată discuția)
Grilele notariale ( depagubirile anrp) Hamarsold1944 Hamarsold1944 DESPAGUBIRILE LA ANRP SE FAC DUPA GRILA DIN 2013. DACA LA CRAIOVA CASELE DIN ZONA A SUNT EVALUATE LA SUMA DERIZORIE DE 970 LEI/ MP SI TERENUL ESTE EVALUAT LA ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de la anrp in luna martie. calculul este facut ... crmnradu crmnradu Am primit decizia de la ANRP in luna martie. Calculul este facut pe legea veche. Am ridicat o transa (anuala din cele 5). Mai pot contesta si solicita ... (vezi toată discuția)