Nu este de acord sa trec ambele locuinte noi pe numele meu,
Si de ce ar conta cu ce e ea de acord sau nu, cand banii sunt ai dvs si ea e o persoana iresponabila si nici nu va respecta?
Nu i-as cumpara casa pe numele ei si sa am drept de uzufruct eu pt ca de vandut poate vinde ce are, nuda proprietate, plus ca daca nu locuiti in acea casa, dreptul dvs se stinge prin neuz in 10 ani.
As lua casa pe numele meu si punct, nu i-as constitui nici ei drept de vreun fel, abitatie sau uzufruct pt ca daca nu plateste utilitatile , sa o pot evacua fara probleme, nu sa stau sa recuperez paguba.
Daca nu va respecta acum, trebuie sa va bazati doar pe veniturile dvs, ori daca luati 2 case, mai tarziu cand veti fi neputincioasa , poate o sa vreti sa dati cealalta casa cuiva in schimbul intretinerii.
Inteleg ca sunteti mama, insa fiecare- si dvs si fiica aveti drepturi si obligatii una fata de cealalta, morale, legale, ori ea nu isi respecta obligatiile dar vrea drepturi pe care nu le are legal si nici moral la varsta asta.
In concluzie,( desi
o puteti da afara de acum, ca nu sunteti obligata sa o tolerati si nu are nicun drept ca banii sunt ai dvs ) daca tot vreti sa faceti o concesie si sunteti de acord sa stati separat si sa nu o lasati pe strada, vindeti, luati 2 locuinte pe numele dvs si daca vrea sa stea bine, daca nu, nu-i bai ca inchiriati.
Stati linistita, ca se poate responsabiliza, ca doar nu va sta pe strada, se angajeaza, plateste o chirie cat isi va permite, va manca cat isi permite si aia e.
Sa fiti mama nu inseamna sa va intretineti copilul apt de munca la 32 de ani !
Mai stati de vorba, mai sfatuiti-va cu rudele, cu prietenii, cu preotul la biserica, cu un avocat.. trageti si dvs o concluzie si actionati.
Oricum, ori accepta cum vreti dvs, ori deloc.