avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada inlocuire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada inlocuire permis

In urma cu o saptamana am sustinut proba practica pentru dobandire permis cat CE. Am fost declarat ADMIS dar inca nu mi-a ajuns noul permis acasa iar vechiul permis a fost retinut la dosar. Azi am fost la Politia Rutiera de unde mi-a eliberat o dovada si mi-a spus ca pot circula si in strainatate cu autoturismul personal pe perioada de valabilitate a acestei dovezi.
As dori sa-mi confirmati sau sa-mi infirmati daca pot circula in afara tarii cu aceasta dovada.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
catara2, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 22:11, 13 August 2019
Cu dovada ]nlocuitoare a permisului de conducere puteți circula fără nicio problemă doar pe teritoriul României.. }n străinătate nu.
ing. Ioan Ciobanu

Ioan Ciobanu a scris:

Cu dovada ]nlocuitoare a permisului de conducere puteți circula fără nicio problemă doar pe teritoriul României.. }n străinătate nu.
ing. Ioan Ciobanu

La graniță, în vama, nu se cere, sau mai precis nu mi s-a cerut absolut niciodată permisul, ci doar CI sau pașaport.

Știți vreo informate care să specifice ca la trecerea frontierei ești obligat sa prezinți permisul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pe teritoriul romaniei seat seat Buna ziua, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendarea executarii pentru condus sub influenta bauturilor alcoolice. Sentinta s-a pronuntat pe 1 ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere sandru72 sandru72 Buna ziua varog sa ma ajutati cu un raspuns. Suspendarea permisului de conducere pe 90 zile fara drept de a conduce adica dovada .autovehicolul este ... (vezi toată discuția)
Pașaport expirat adli adli Bună ziua. În curând vreau sa vin cu copil meu în tara ( din Spania în România ) cu autocarul. Acesta este minor și are pașaportul expirat și este ... (vezi toată discuția)