avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi Copropietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi Copropietari

Poate un copropietar sa aduca modificari imobilului fara acordul celui de al doilea copropietar? Sau poate unul sa invite persoane nedorite pe propietate fara acordul celulilalt? Parintii mei sunt divortati dar nu a facut partajul, nimeni nu se intelege cu mama aceasta facand doar ce o taie capul, modifica la casa fara acordul tatalui meu, construiete camere fara autorizatie de constructie, aduce amanti in casa, tatal meu fiind plecat in strainatate neputand sa faca nimic decat sa apeleze la autoritati prin indermediul meu care locuiesc in imobilul mai sus precizat, se poate face vreo plangere ca face modificari fara acord si aduce persoane nedorite in casa din nou fara acordul tatalui meu sau a niciunui membru al familiei care locuieste in casa?

Alte discuții în legătură

Renovare imobil comun ContSters388016 ContSters388016 Salutare , impreuna cu alti 2 copropietari detin un imobil , fiecare dintre noi detine cota de 1/3 . Unul dintre copropietari locuieste singur in acest imobil ... (vezi toată discuția)
Incasare chirie next next Speta este urmatoarea: Intr-un imobil \\casa – exista 2 propietari actuali – subsemnatul X si celalalt copropietar Y Copropietarul actual , Y, ... (vezi toată discuția)
Situatie legata de alegerea presedintelui asociatiei Almaris Almaris Intr-un imobil nou exista un apartament care in urma unui act de dezmembrare este proprietatea a trei persoane distincte(un singur proprietar format din 3 ... (vezi toată discuția)