avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Punere sub interdicție.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Punere sub interdicție.

Bună ziua. Sunt, angajat la Direcția de Asistenta Sociala, ca asistent personal la domiciliu al mamei mele, care este diagnosticata cu boala Alzheimer cu debut tardiv forma severa. Deoarece mama nu are discernământ și având probleme cu ridicarea pensiei și alocației de handicap cât și cu autoritățile locale, am înaintat la tribunal acțiune de punere sub interdicție și numirea mea ca tutore. Ii rog foarte mult, pe cei cunoscători în astfel de probleme să-mi răspundă dacă: am procedat bine la vârsta mea de 64 ani introducând aceasta acțiune și dacă voi mai primi salariul de asistent la domiciliu, dela D. d. A. S. dacă voi fi numit tutore. Menționez, ca nu am angajat avocat din lipsa fondurilor financiare. Va, mulțumesc anticipat, așteptând răspunsul d-voastră.

Alte discuții în legătură

Punere sub interdicție. AndronacheIonica AndronacheIonica Bună, ziua. Sunt, asistent personal la domiciliu, al mamei mele, angajat la Direcția de Asistenta Sociala cu contract de munca. Mama mea este diagnosticata ... (vezi toată discuția)
Bolnav alzheimer mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori ceva sfaturi/informatii daca se poate. O persoana cu o varsta inaintata este diagnosticata cu boala Alzheimer, are si certificat de ... (vezi toată discuția)
Dementa mariw mariw Bunicul meu e proprietarul casei unde locuiesc eu,mama,tata si bunica. Bunicul meu fiind divortat de bunica,mama fiind fiica lui. Bunicul meu a avut tendative ... (vezi toată discuția)