avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Punere sub interdicție.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Punere sub interdicție.

Bună, ziua. Sunt, asistent personal la domiciliu, al mamei mele, angajat la Direcția de Asistenta Sociala cu contract de munca. Mama mea este diagnosticata cu boala Alzheimer cu debut tardiv, forma severa. Pentru ca nu are discernământ, are probleme cu ridicarea pensiei de munca și a indemnizației de handicap cât și în administrarea altor probleme. Din a ceasta cauza,am introdus acțiune judecatoreasca pentru punere sub interdicție și numirea mea ca tutore fără a angaja avocat. Ii rog pe cei cunoscători și specializați în astfel de probeme să-mi răspundă :dacă la vârsta mea de 64 ani am procedat bine cu introducerea acțiunii, iar în caz ca voi fi numit tutore, voi mai fi angajatul D. d. A. S. primind în continuare salariu. Va mulțumesc anticipat și aștept răspunsul d-voastră.

Alte discuții în legătură

Punere sub interdicție. AndronacheIonica AndronacheIonica Bună ziua. Sunt, angajat la Direcția de Asistenta Sociala, ca asistent personal la domiciliu al mamei mele, care este diagnosticata cu boala Alzheimer cu ... (vezi toată discuția)
Bolnav alzheimer mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori ceva sfaturi/informatii daca se poate. O persoana cu o varsta inaintata este diagnosticata cu boala Alzheimer, are si certificat de ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune corina stancu corina stancu tatal meu a murit acum 1 saptamina, mama este diagnosticata cu Alzheimer. actul de deces al tatalui precum si actul de proprietate al apartamentului parintilor ... (vezi toată discuția)