avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Windows XP in Institutie de invatamant superior de stat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Windows XP in Institutie de invatamant superior de stat

Buna ziua,
As avea rugamintea sa imi spuneti daca exista vreo lege care din punct de vedere informatic interzice folosirea Windows XP in Institutii de invatamant superior de stat?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:57, 16 August 2019
Daca e licentiat, nu e nici o problema legala! Are o gramada de probleme tehnice, dar asta e altceva.
Exista o sumedenie de sisteme Windows XP sau chiar Windows 2000 inca functionale, in sistemul privat. Toate cu licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licente software michelangelo michelangelo compania in care lucrez este o mica companie care apartine unei companii bulgaresti iar azi au venit cei de la politia economica sa verifice niste acte printre ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pe licenta software nedorita cipyk cipyk Am citit o stire in care un domn din Franta, care a achizitionat un laptop Asus cu sistem de operare Windows XP preinstalat, a solicitat returnarea banilor pe ... (vezi toată discuția)
Licenta durusoctavia durusoctavia Cat costa o licenta de Windows? (vezi toată discuția)