avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Închirieri in regim hotelier
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Închirieri in regim hotelier

Buna dimineața.
Am deschis de curând o firma (domeniul de activitate este agenție imobiliara) împreună cu un prieten. El este asociat unic eu sunt administrator. Tot el a cumpărat 2 apartamente, persoana fizica fiind, pe care intentionam sa le închiriem in regim hotelier prin firma noastră.
Care este forma legala prin care noi putem face acest lucru?
Ultima modificare: Duminică, 18 August 2019
AliGeoSilva, utilizator

Alte discuții în legătură

Folosirea apartamentului in regim de inchiriere hoteliera alexmanul alexmanul Buna ziua, ma intereseaza, daca mai puteti ajuta cu aceasta informatie, daca ste nevoie de acordul vecinilor din imediata apropiere pentru inchirierea unui ... (vezi toată discuția)
Locuinta in regim hotelier bobocea.marioara bobocea.marioara Persoana fizica vrea sa inchirieze in regim hotelier un apartament printr-o firma pentru ca nu are posibilitatea sa emita factura clientului . Care este forma ... (vezi toată discuția)
Vecinii inchiriaza in regim hotelier fara acord Valeriu28 Valeriu28 Buna ziua, caut un sfat: vecinii de deasupra inchiriaza de 3 luni apartamentul in regim hotelier, fara acordul vecinilor directi sau al asociatiei, pe care din ... (vezi toată discuția)