avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fumatul la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fumatul la locul de munca

Vreau sa stiu daca spitalul unde lucrez are sau nu obligatia de a asigura un loc de fumat? Momentan nu am voie sa fumez la serviciu, deoarece se dau amenzi si nu prea stiu cum sa procedez. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 19 August 2019
Fumatul la locul de munca. Ce obligatii au angajatorii din acest punct de vedere
www.avocatnet.ro/articol_344...

sau

www.avocatnet.ro/t3163/fumat...
In principiu, fumatul la locul de munca este interzis.
Gasiti informatii utile si aici: www.avocatnet.ro/articol_320...
Din alt raspuns am inteles ca angajatorul trebuie sa-mi indice un loc pentru fumat, chiar da nu-l administreaza. Asa ca, eu ce inteleg de aici? NU VREAU SA FUMEZ IN SPITAl, IN CABINET SAU PE SCARI!!! VREAU SA STIU DACA IN PAUZA DE MASA (cand altii mananca) AM DREPTUL SA MERG SA FUMEZ SI DACA POT FI DATA AFARA PENTRU CA FUMEZ. In fata spitalului nu e voie, in curtea lui nu, in spate nu... Pe alta strada, am voie? Nu vreau fotoliu de piele, doar sa mi se indice un loc in care AM VOIE SA FUMEZ

POPA GHEORGHE a scris:

In principiu, fumatul la locul de munca este interzis.
Gasiti informatii utile si aici: www.avocatnet.ro/articol_320...

Ultima modificare: Luni, 19 August 2019
Doina Liliana, utilizator
Angajaţii vor putea fuma doar în locurile care nu se încadrează în categoria spaţiu închis în măsura care angajatorii o vor permite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pauza 10 minute la ora sanda65 sanda65 Femeia de serviciu solicita 10 min pauza la ora ca sa fumeze . Normal ia pauza ca sa fumeze dar in urma reprosilor primate de la locatari solicita aceasta . ... (vezi toată discuția)
Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării nicsarbu nicsarbu Bună ziua, aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de ... (vezi toată discuția)
Fumat la locul de munca Irinamihai Irinamihai Angajatorul a interzis sa mai fumam in timpul programului...dupa 6 luni de munca...pe motiv ca nu este frumos si elegant.Nu avem loc de fumat si majoritatea ... (vezi toată discuția)