avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înșelătorie Anglia, ce pot face?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înșelătorie Anglia, ce pot face?

Buna ziua, ma numesc Vali si am 30 ani. Am venit in anglia sa lucrez pe mai multi bani si am nimerit sa ma cazez la un roman, ma obliga să-i platesc lunar chiria cu o lună înainte, acea lună ca fiind depozitul (garantia). Deoarece stie ca trebuie sa plec in romania nu vrea sa imi calculeze banii de pe depozit ca sa mii dea inapoi, cerundumi sa ii mai plătesc pe o lună înainte. Cum pot să-mi recuperez banii de pe depozit? Ce pot face? Va rog, ajutatima.

Alte discuții în legătură

Salut, am stat cu chirie intr o locuință fara contract in uk. ... Anonim664 Anonim664 Salut, am stat cu chirie Intr o locuință fara contract in uk. Am platit un depozit la început iar lunar am platit chiria. Mai erau 2 zile până la ziua în ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez garanția plătită la închirierea apartamentului. Camelia589 Camelia589 Buna seara Am stat in chirie într-un apartament timp de un an și doua luni. Am întocmit un contract de închiriere neînregistrat nicăieri. I-am plătit ... (vezi toată discuția)
Garantie inchiriere apartament conform contract de inchiriere whiterose09 whiterose09 Am si eu o problema. Am incheiat un contract de inchiriere apartament, standard la agentia imobiliara in care este specificat ca la semnarea contractului s-a ... (vezi toată discuția)