avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salut, am stat cu chirie Intr o locuință fara ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salut, am stat cu chirie Intr o locuință fara contract in uk. ...

Salut, am stat cu chirie Intr o locuință fara contract in uk. Am platit un depozit la început iar lunar am platit chiria. Mai erau 2 zile până la ziua în care trebuia să plătesc chiria, i am dat banii cu 2 zile înainte iar cu 1 zi înainte de chirie m am mutat totul a fost spontan habar nu aveam că nu voi mai locui acolo acea lună. Dupa asta ei au spus că îmi vor da banii înapoi banii de chirie. Au trecut 2 luni și ei înca nu mi au dat banii ce pot face ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:02, 20 August 2021
Notificati-i prin avocat.
v-ati mutat ca ati vrut dvs sau cum ? Daca da, se poate sa va recuperati doar depozitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme proprietar chirie alex.david alex.david Am o problema, care as vrea sa o rezolv pe cale amiabila dar daca nu este posibil vreau sa fiu informat despre ce se poate face pe cale legala. La data de ... (vezi toată discuția)
Plata chiriei nereturnata MirceaValean MirceaValean Va salut cu stima! Am o nelamurire in privinta situatiei mele actuale. Eu am inchiriat o locuinta in urma cu ceva timp. Am platit avansul (garantie) si pretul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament- chiriasa isi vrea banii inapoi desi a plecat dupa o saptamana alice_ilinca alice_ilinca Buna ziua! Am inchiriat o camera in apartament unei fete pe 3 noiembrie. Cand s-a mutat mi-a dat chiria pe o luna 650 lei si o garanatie de 300 lei. 6 zile ... (vezi toată discuția)