avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata chiriei nereturnata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata chiriei nereturnata

Va salut cu stima! Am o nelamurire in privinta situatiei mele actuale. Eu am inchiriat o locuinta in urma cu ceva timp. Am platit avansul (garantie) si pretul chiriei pe o luna initial. La cateva zile dupa ce mi-am platit chiria, proprietarul a dorit sa evacuez si mi-a returnat garantia, dar banii pe care i-am platit pentru chiria din aceea luna nu mi i-a mai returnat. Am semnat ca dorim sa incheiem contractul dar el nu mi-a dat o copie a actului de incheiere a contractului. In schimb mi-a spus ca imi va returna banii pe care i-am platit cu cateva zile inainte sa plec.

Cum ar fi corect sa procedez pt. a imi recupera acei bani fiindca eu nu mai locuiesc acolo si el a dorit sa plec?
Cel mai recent răspuns: MirceaValean , utilizator 15:42, 12 Octombrie 2016
Nu ma poate ajuta nimeni? Va rog mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu fostul proprietar MirceaValean MirceaValean Va salut cu stima! Am o nelamurire in privinta situatiei mele actuale. Eu am inchiriat o locuinta in urma cu ceva timp. Am platit avansul (garantie) si pretul ... (vezi toată discuția)
Proprietarul a inchiriat locuinta pana la o anumita data. viza ... romanul11 romanul11 Proprietarul a inchiriat locuinta pana la o anumita data. Viza de resedinta a chiriasului,este valabila inca 7 luni peste perioada la care inceteaza ... (vezi toată discuția)
Restituirea avans chirie Conditiichirie Conditiichirie Salut, Situatia in care ma aflu acum consta in faptul ca am avut garsoniera inchiriata unui domn, sub contract simplu (neinregistrat). El a anuntat in data ... (vezi toată discuția)