Buna ziua!
Am inchiriat o camera in apartament unei fete pe 3 noiembrie. Cand s-a mutat mi-a dat chiria pe o luna 650 lei si o garanatie de 300 lei. 6 zile mai tarziu m-a anunta ca vrea sa plece de la mine se muta inapoi in orasul ei natal, pe motiv ca are niste probleme personale. Cand a plecat a vrut sa ii dau banii inapoi, atat chiria, cat si garanatia. Nu i-am dat nimic, iar de atunci ma tot ameninta prin mesaje ca depune plangere la politie pentru inselaciune, desi eu sunt cea inselata, pentru ca ea atunci cand s-a mutat mi-a zis ca va sta o perioda mai lunga, nu ca va pleca dupa nici o saptamana. Mentionez ca atunci cand s-a mutat nu a platit cablu, net, electricitate etc. In schimb eu am trecut-o la intretinere. Contract nu am apucat sa fac( nu avem nimic scris niciuna dintre noi, e doar cuvantul uneia impotriva celeilalte), atunci cand i-am zis sa imi dea o copie dupa cartea de identitate sa fac contract la ANAF mi-a zis ca ea vrea sa se mute.
Poate sa imi faca ceva in situatia asta?
Multumesc!
Incercati sa solutionati amiabil
Nu se justifica sa se ajunga la sesizari,reclamatii sau chiar la instanta
Explicati ca a fost introdusa in baza de calcul intretinere lunara si pe cale de consecinta este obligata sa achite c/v intretinere
Aspectul ca nu au fost incheiate formalitati legale pentru inchiriere constituie o problema care poate genera consecinte neplacute pentru dv
Chirias agresat
danirl
buna ziua am o mica problema . acum cateva luni am avut nevoie sa renovez apartamentul si am luat cu chirie pt 2 luni un ap cu 2 cam (buc) ap l-am inchiriat de ... (vezi toată discuția)