avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Altercatii parinti-copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Altercatii parinti-copii

Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: parintii au probleme cu fiul lor, adult (55 ani) care locuieste cu ei, in casa parinteasca. Fiul este recalcitrant, ii jigneste verbal, consuma bauturi alcoolice si vine cu persoane straine in casa parintilor, fara acordul lor. Parintii se tem pentru integritatea lor fizica dar si pentru bunurile din casa.
Ce pot face parintii pentru a avea liniste in ultimii ani din viata?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:48, 19 August 2019
Buna ziua,
Pot chema Politia la urmatorul scandal.
Mai pot solicita si ordin de restrictie.
Bunurile le pot vinde printr-un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager, asa copilul nu v-a mai mosteni toata averea (daca este singurul dumnealor copil)
Discutati cu un avocat sa va sprijine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager fara clauza de intretinere petcu2daniela petcu2daniela Buna ziua,am si eu o mare problema,mama mea a facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager fara cauza de intrtinere fostului meu sot si fiului ... (vezi toată discuția)
Sotie alcoolica constantin2015 constantin2015 Buna ziua, Doresc sa imi expun problema mea. Sunt casatorit de aprox 11 ani, avem impreuna doi copii, un baiat de 9 ani si o fetita de 2 ani si jumatate. ... (vezi toată discuția)
Evacuare din imobil DANIELA PETRACHE DANIELA PETRACHE Ma numesc Petrache Daniela ,as dori sa stiu si eu cum sa scap de sotul meu din casa ?Mentionez ca suntem casatoriti de 25 ani am cumparat un apartament din ... (vezi toată discuția)