Bunica mea are dat in arenda cele 6 hectare la un nepot, beneficii financiare nu a avut dar nici nu a platit impozitul pentru teren.
Mama mea impreuna cu cele 3 surori sunt detinatoarele de drept si cea care are actele originale, Ce procedura trebuie sa urmez pentru a afla daca putem revendica terenul sau chiar a fost luat de catre nepot.
Buna ziua,
Daca este al bunicii si aceasta traieste si mai are si contract de arendare cum sa-l ia?
Bunica, daca nu stie ce a semnat, sa mearga la primarie si sa solicite sa i se spuna daca terenul mai este trecut la capul ei de rol sau nu.
Daca bunica a decedat atunci mostenitorii solicita de la primarie anexa 24 pentru dezbaterea succesiunii si merg la notar.
Probabil ca ar trebui sa existe Titlul de proprietate cu tricolor ramas de la bunica.
Da, este un titlu foarte vechi. Si bunica a decedat de vreo 9 ani.
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Voi vorbi cu mătușile mele sa le spun ce au de făcut.
Însă, daca nepotul dansei a plătit impozitul terenului și a dovedit ca il are in folosință de ani de zile il poate lua? Adică poate deveni proprietarul?
Succesiune cu probleme
daewoo1
buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: bunicii din partea tatalui au decedat amandoi, au avut 5 copii din care mai traieste doar 1, ceilalti 4 fiind decedati, ... (vezi toată discuția)