avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan: unde pot plăti probele de sânge, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan: unde pot plăti probele de sânge, sau unde să mă interesez pentru a grăbi procesul? Au trecut două luni și nu am primit niciun rezultat

Unde pot platii probele de sange sau unde sa ma interesez pentru a grăbi procesul deoarece au trecut doua luni si nu am primit niciun rezultat??
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: rheem , utilizator 19:31, 14 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati in scris la organul de cercetare penala sa platiti dvs contravaloarea probelor biologice. Daca va admite cererea, o sa dispuna prin ordonanta sa platiti dvs. Cu ordonanta mergeti la INML si platiti.
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Mi-au sosit probele de sange prima probă 1.03 si adoua 0.83, ce sanse am sa scap cu amendă si retinerea permisului pe o perioadăde 3 luni?
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In functie de situatia de fapt, se va solicita expertiza privind calculul retroactiv.
Valoarea nu este foarte mare, cu o aparare corespunzatoare, sunt sanse si la o solutie de renuntare la up.

Alte discuții în legătură

Sotul meu a fost testat pozitiv la drug test si analizele de ... Alexandra97# Alexandra97# Sotul meu a fost testat pozitiv la drug test si analizele de sange au iesit tot pozitive, i s a retinit permisul si s a facut dosar penal, acum e in faza de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan: alcoolemia a fost cu 0.03 peste limita contravenției. care poate fi sentința și cum pot grăbi soluționarea dosarului de urmărire penală? MirceaPa MirceaPa Bună ziua, Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 în aerul expirat. Mi s-a prelevat proba de sânge la IML, și încă nu am primit rezultatul. Am fost la ... (vezi toată discuția)
0,45 in aerul expirat Sebastian10 Sebastian10 In data de 07.01.2020, ora 1:35 un echipaj de poliție s a pus la semafor lângă mine, acesta având culoare roșie, mi au făcut semn sa deschid geamul și ... (vezi toată discuția)