avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prescriere reteta clexane medicul de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prescriere reteta clexane medicul de familie

Buna ziua. Ma confrunt cu o problema. Sunt însărcinată în 34 de saptamani si doamna dr. Uscateacu de la institutul de henatologie din cadrul spitalului Fundeni mi a prescris Clexane pentru restul sarcinii si perioada de lehuzie. Dansa mi a dat o scrisoare medicală adresată medicului de familie, urmând ca acesta din urmă sa mi prescrie si reteta compensată. Însă medicul de familie imi spune ca nu poate sa faca asta, deoarece prima rețetă compensată tb emisă de medicul specialist. M am intors la.spital, cu o trimitere pentru a primi reteta compensată, însă de aici ma trimit inapoi la medicul de familie, deoarece ei nu au cum sa ma ajute. Puteti sa mi spuneti care dintre cei 2 au dreptate? Este obligatoriu ca prima rețetă compensată sa fie eliberată de medicul specialist, urmând ca medicul de familie sa mi prelungească tratamentul? Sau este suficientă scrisoarea medicală pentru ca medicul de familie sa mi elibereze rețeta? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Daniela Cofaru , utilizator 15:30, 27 Septembrie 2023
B I U "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reteta gratuita clexane pentru gravide fc_anca fc_anca Buna ziua, sunt insarcinata in 8 saptamani. Suferind de trombofilie, mi s-a prescris pe toata durata sarcinii tratament cu clexane de 0,4. In baza scrisorii ... (vezi toată discuția)
Prescriere medicamente compensate medic familie krisstinalexandru krisstinalexandru buna seara, sunt insarcinata si mi s-a prescris de catre medicul specialist un medicament care se regaseste pe lista medicamentelor compensate. Medicul de ... (vezi toată discuția)
Exista aceasta legea invocata de medicul de familie? Tallulah Tallulah As dori sa stiu daca exista cumva o lege conform careia medicul de familie sa nu poata elibera in aceeasi luna trimitere si reteta, intrucat eu nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)