avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa munca

Daca pe decizia de pensie e trecut 4 ani 9 luni si 29 zile iar la punctul G nu e trecut valoarea punctajului lucrat pe grupa a 2 . Trebuie calculat punctajul si trecut la punctajul general? pe decizie? se pune grupa 2 de munca ca punctaj la pensie? Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 22 August 2019
mihairusu1949@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Grupa munca. mihairusu1949@gmail.com mihairusu1949@gmail.com Pe decizie de pensionare e trrcut grupa 2 de munca adica 4 ani, 9 luni si 29 zile. La punctul G nu e trecut numarul de puncte lucrate pe grupa a 2. Casa de ... (vezi toată discuția)
Se poate pune 4 ani 9 luni si 29 zile punctaj la grupa a doua de munca ? mihairusu1949@gmail.com mihairusu1949@gmail.com Sotia are 4 ani 9 luni si 29 zile grupa a doua de munca trecuta in decizia de pensie di 14 dec. 2010. In decizia de pensie nu e trecut puncajul de grupa la ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie la limita de varsta jhon73 jhon73 Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu calcularea pensiei socrului meu dupa un stagiu complet de cotizare si cum se calculeaza cate puncte a strans ... (vezi toată discuția)