avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... De ce nu mai functioneaza cum trebuie varianta ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

De ce nu mai functioneaza cum trebuie varianta forumului pe mobil ?

De ce nu mai functioneaza corect, de ieri , 22.08.2019,dupa-amiaza, afisarea forumului pe mobil ? Peste pagina respectiva se suprapune sectiunea (in rosu) cu cele 3 taburi : Intreaba/Urmareste/Informatii. Nu se poate vizualiza corect pagina decat daca se modifica modul de vizualizare ca pentru desktop, dar e deranjant asa, pentru ca rezolutia devine foarte mare si scrisul e minuscul.

Pina ieri a functionat perfect.
Ultima modificare: Vineri, 23 August 2019
latka, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:09, 26 August 2019
De câteva zile nu mai puteam sa raspund la intrebari ,pe mobil aparea doar optiunea "citează" nu și "raspunde".Am adresat și eu o întrebare similară și admin a răspuns că se lucrează,probabil în curând se va remedia.Desi acum am putut să raspund la intrebarea dvs ,nu pot accesa toate categoriile din forum.
Oau! Ați făcut treabă bună, acum funcționează, mai puțin solicitarea d-lui Niculescu. Sincer, cu asta mă obișnuisem, nu o mai "simțeam".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)