avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine angajează femeia de serviciu la bloc.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine angajează femeia de serviciu la bloc.

Angajarea femeii de serviciu la bloc se face de către Administrator sau de către președinte??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:20, 25 August 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Preşedintele asociaţiei de proprietari reprezintă asociaţia în derularea contractelor şi îşi asumă obligaţii în numele acesteia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru corecta si completa dv informare studiati atent disp l nr 196/2018
Conform dispozitii mentionate,administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie dispozitii in vigoare,hotarari ale adunarii generale,decizii ale comitetului executiv si ale presedintelui de asociatie
Presedintele de asociatie este reprezentantul legal al asociaiei de proprietari si in calitate de factor decixzional incheie stampileaza si semneaza raporturi juridice de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In lipsa unui presedinte, asa cum din pacate se intampla in multe ... rain4est rain4est In lipsa unui Presedinte, asa cum din pacate se intampla in multe imobile , comitetul executiv poate imputernici administratorul sa preia atributiile ... (vezi toată discuția)
Izolatie pod bloc aionita1 aionita1 Buna seara! Intr-un bloc construit in 2009, la ultimul etaj sunt 7 apartamente deasupra cărora este placa de beton si un pod care nu are niciun fel de ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociației de proprietari poate fi și administrator? Mainerici  Ctin Mainerici Ctin In cadrul unei asociatii presedintele poate îndeplini si functia de administrator? ÎN SITUAȚIE IN CARE UN PRESEDINTE ISI DA DEMISIA, nu există comitet ... (vezi toată discuția)