avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Distanta constructii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Distanta constructii

Buna ziua! Am o problema cu un vecin, care a ridicat o casa cu etaj si balcon in 2008, apoi a vandut o parte din teren, ramanand intre casa si gard o distanta de 48 cm, distanta pe care are un puț cu hidrofor. De asemenea, casa are doua ferestre care se deschid, pe spatele casei. Primaria spune ca a fost in legalitate cand a construit, ca erau alte legi, problema este ca ne scuipa de la balcon, arunca cu gunoi in curtea noastra, arunca mucuri de tigara, tot praful rezultat atunci cand scutura covoarele vine la noi, la fel si zapada, iarna cade la noi. Am vreo portita legala sa ii interzic macar sa foloseasca acele ferestre? La politie merg degeaba, tipul ii vinde politistului motorina in sosea. Totodata, la noi in teren s-a extins cu un stalp al portii, cu un leu mare si urat.

Alte discuții în legătură

Spaþiul verde din jurul blocului aura 48 aura 48 Bună ziua, Aş vrea să ştiu dacă preşedintele blocului are dreptul să închidă cu lacăt, limitînd accesul proprietarilor în spaţiul verde din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul nevoiasul nevoiasul Casa vecinului p+1+m are vreo 9 ferestre spre proprietatea mea, acoperisul cu panta spre proprietatea mea incat atat apele ploii cat si zapada sau gheata ... (vezi toată discuția)
Servitutea de vedere Silvia2012 Silvia2012 Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Caz concret: http://i1141.photobucket.com/albums/n592/dinamo_bucuresti/Frtitlu.jpg Cu albastru, proprietatea vecinului. Cu ... (vezi toată discuția)