În urma unei extracții a unei măsele din maxilarul superior am avut ușoare sângerări timp de cîteva zile. Am sunat stomatologul care m/a trimis la radiografie. S/a dovedit că mi/a rămas un rest radicular. Stomatologul m/a programat la extracție, făcută de chirurg abia după 2 săptămâni de la extracție. În acest interval de timp am luat Zinat dat de stomatolog. Când mi/a fost extras restul radicular maxilarul era plin de puroi. După extracție chirurgul mi/a zis că nu trebuia Zinat, ci un antibiotic mai puternic pe care mi l/a și prescris. După 3 zile am fost la control la stomatolog, dar acesta, deși aveam programare, nu era, venind după ce am sunat. După scoaterea firelor de către chirurg mi/a rămas o comunicare oro-sinusală pe care am făcut o sinuzită, ajungând la operație pe sinusuri. M/am întors la stomatolog, cerându/i să/mi plătească cheltuielile de până acum plus încă o operație pe care trebuie s/o fac după ce trei 2 luni de la operația pe sinusuri. Răspunsul a fost să iau legătura cu avocatul dumneaei. Cum pot proceda în acest caz?
Stomatologie.
vasilefoca
Buna seara. Am și eu o problema. 2 zile în urma am trecut pe la un cabinet stomatologic pentru o extracție de măsea. Am întrat sa întreb dacă îmi ... (vezi toată discuția)