avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN PFA meditații scolari
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN PFA meditații scolari

Bună ziua.
Care ar fi Codul CAEN potrivit pentru un PFA ce oferă meditații școlarilor din învățământul primar și, totodată, cursuri de formare profesionala pentru profesori?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 26 August 2019
Cod CAEN 8559 «Alte forme de învăţământ»

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)
Profesie liberala pentru meditatii! profy profy Buna ziua! Pana anul acesta am lucrat ca profesor la un liceu! In acest an mi.am dat demisia din motive familiare si doresc sa ma ocup numai de ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru pfa traducator si profesor cursuri limbi straine Dana- Dana- Buna ziua, In cazul in care un profesor care efectueaza cursuri in privat/ meditatii si traduceri, poate sa isi deschida un singur PFA pentru ambele domenii ... (vezi toată discuția)