avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu victime

Buna seara am avut un accident impreuma cu tatal meu soldat cu patru victime acum o luna de zile.eu am fost incarcerata cu multiple fracturi ,tatal cu probleme la gat iar din masina cealalta soferul nimic ,iar alti doi ocupanti cu fracturi de membre.Tata a fost gasit vinovat ca nu a acordat prioritate de dreapta dar masina care ne a lovit era la intrecere si ne a lovit si ne a rasucit arucandu ne in semafor ,masina noasta are dauna totala .As vrea sa stiu ce ii se poate intampla tatalui.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 22:48, 28 August 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost lovit într-o intersecție de cineva care a forțat semaforul, dar poliția a spus că e culpă comună pentru că nu am acordat prioritate de dreapta. sunt vinovat și eu? Relu24 Relu24 Buna ziua. Sambata am avut un accident auto cu victima. Intr-o intersectie am patruns pe culoarea verde a semaforului, am virat stanga si am asteptat sa se ... (vezi toată discuția)
Help catamblin catamblin In urma cu cateva zile am fost implicat intru-un accident. Un bicilist a iesit in fata mea dupa o strada din partea stanga, a trecut de axul drumului si a ... (vezi toată discuția)
Accident auto Miruna1304 Miruna1304 Buna ziua !!! Numele meu este Roxana si am nevoie de sfaturile cuiva cu cunostinte , acum 2 sapt am avut un accident auto cel cu care m.am tamponat sa spun asa ... (vezi toată discuția)