avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu victime

Buna seara am avut un accident impreuma cu tatal meu soldat cu patru victime acum o luna de zile.eu am fost incarcerata cu multiple fracturi ,tatal cu probleme la gat iar din masina cealalta soferul nimic ,iar alti doi ocupanti cu fracturi de membre.Tata a fost gasit vinovat ca nu a acordat prioritate de dreapta dar masina care ne a lovit era la intrecere si ne a lovit si ne a rasucit arucandu ne in semafor ,masina noasta are dauna totala .As vrea sa stiu ce ii se poate intampla tatalui.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 22:48, 28 August 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme CristiHD CristiHD Sunt vinovat intr-un asfel de accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme Circumstante: - am intrat intr-o alta masina fara sa ma asigur - sunt 3 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier jericho33 jericho33 buna ziua. acum 6 luni am avut un accident rutier soldat cu victime.am evitat o masina intrand pe contrasens de unde am fost lovit de alta masina. o victima a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier la trecerea de pietoni alexandrumarian alexandrumarian Buna ziua , In data de 24-11-2015 ,ora 7.20,in conditii de ploaie/semi-intuneric la trecerea de pietoni de pe Bd.Iuliu Maniu 244(Turbomecanica) dupa ce am ... (vezi toată discuția)