avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua!

La ultimul loc de munca pe care l-am avut,am fost efectiv concediat verbal cu un motiv absolut stupid,fara ca sa greșesc sau altceva.Am semnat un contract de munca atat eu cat si angajatorul fără a fi stampilat sau primi nr de inregistrare.Pe toată perioada asta de 2 luni de zile menționez ca nu am fost platit si nici nu am semnat vreun stat de plata sau altceva.Intrebarea mea este următoarea:Care sunt sansele sa pot castiga in instanță?
Ultima modificare: Marți, 27 August 2019
Andrei2930, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 12:54, 27 August 2019
Bună ziua,

Mai aveți contractul semnat?

Mergeți cu ce aveți la Inspectoratul Teritorial de Muncă și faceți o plângere și rugați-i să vă îndrume cu ce mai puteți face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca + salariu ady_best03 ady_best03 Buna ziua. Vreau sa va expun o problema pe care cred ca ati mai discutat-o aici insa e putin diferita. Acum cu 3 luni m-am reangajat, in urma pierderii ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu vrea sa-mi plateasca salariile restante si concediul neefectuat mirela.dionisie mirela.dionisie Buna ziua. Angajatorul meu mi-a spus in fata ca nu doreste sa-mi plateasca salariile restante si banii pe concediu neefectuat in baza unor cursuri facute in ... (vezi toată discuția)
Amenda itm 10.000 lei - plangere contraventionala silvia99 silvia99 va rog frumos: am o angajata cu 8 clase. pe cererea de angajare a trecut \"va rog sa imi aprobati ...incepand cu 1.10.2011\". cererea a semnat-o in ... (vezi toată discuția)