avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributiile pentru 2 ore in alt loc de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributiile pentru 2 ore in alt loc de munca

Buna ziua! sunt anagajata cu CIM 8 ore si as dori sa ma mai angajez si in alt loc 2 ore.pt al doilea CIM vreau sa imi platesc eu contributiile pt cele 2 ore insa vreau sa stiu orientativ cat as avea de platit,daca se poate minimul.
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 27 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cornelusa2009 , utilizator 13:51, 27 August 2019
Nu exista posibilitatea de a va plati dvs.contributiile, le retine, declara si plateste angajatorul.
pai e interesul meu sa am acel contract pe 2 ore si de aceea trebuie sa ii virez banii contabilei.
Minimul ar fi 520 lei la CIM de 2 ore, contributii: CAS si CASS - 182 lei, impozit 34 lei, CAM 12 lei, total contributii 228 lei.
Mai aveti de luat un net de 304 lei.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul cenzor pensionar mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Spuneti-mi si mie va rog cum se calculeaza salariul unui cenzor pensionat la limita de varsta. Vrem sa i facem contract de munca la o suma neta ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit andregh andregh BUna ziua, La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare mihaitarobert mihaitarobert Va salut.Am o nelamurire legata cu plata de ore suplimentare facute peste programul normal de 8 ore.Seful meu a spus ca orele suplimentare conform codului ... (vezi toată discuția)