avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare certificat de nici un impediment
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare certificat de nici un impediment

Buna ziua,

Eu si cu partnereul meu(amandoi de cetatenie romana) dorim sa ne casatorim in Indonezia si avem nevoie de CNI(certificate of non-impediment) care in mod normal este eliberat de consulatul Romaniei aflat in Indonezia. Exista vreo posibilate ca acesta sa fie eliberat in Romania ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 27 August 2019
Certificat de capacitate matrimoniala poate fi eliberat de Primaria unde s-a inregistrat nasterea - apostilat sau supralegalizat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in grecia ela_87 ela_87 Buna ziua, Eu si prietenul meu, ambii romani, vrem sa ne casatorim in Grecia anul acesta, pe 11 septembrie. Locuim si vom locui in continuare in Romania. Am ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pentru minori nascuti in strainatate kraus kraus buna seara, ma numesc kraus.locuiesc in spania. acum o spatamana sotia mea a dat nastere unei fetite. tocmai am reusit sa ii scoatem certificat de nastere ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain babi23081985 babi23081985 buna seara. stie cineva ce acte sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean ucrainean pe teritoriul romaniei ? nici eu si nici ea nu am mai fost casatoriti ... (vezi toată discuția)