avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie teren concesionat!
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie teren concesionat!

Buna seara!
Am un teren concesionat in 2012 cu o suprafata de 8700 mp si cu destinatia sportiva pentru care platesc o suma destul de mare si la care vreau sa renunt deoarece nu mai pot sustine financiar investitia!
Problema este ca pana acum am investit o suma considerabila in utilitati si unele cladiri pentru care am autorizatie de construire pe aproximativ 400 mp!
Cum pot sa raman cu investitia?
Am vreun castig de cauza in instanta , deoarece pana acum nu mi-au aprobat nici dezmembrarea in vederea ramanerii doar cu suprafata aferenta constructiei si nici schimbarea destinatiei din sportiva in depozitare (hale si silozuri) pe care am cerut-o in ultima adresa!
Raspunsul primariei fiind ca se poate doar dupa ce finalizez investitia pentru care am castigat terenul la licitatie sau daca nu se poate doar rezilia contractul!
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 27 August 2019
mihnea teodoriu, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizare isu lamoruz lamoruz Pentru un atelier de mobila nou infiintat, in suprafata de 320 mp, amplasat intr-o cladire cu o suprafata totala de 470 mp, compartimentata, este necesara ... (vezi toată discuția)
Investitie pe teren scos la licitatie balteanu valentin balteanu valentin Buna ziua ! Doresc sa achizitionez, in urma unei licitatii publice organizate de un executor judecatoresc, o suprafata de teren. Respectivul teren apartine ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)