avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescriere sau nu a unei plangeri penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescriere sau nu a unei plangeri penale

Stima !
Va rog, am nevoie de o lamurire asupra:
- O plangere penala depusa in urma cu aproximativ doi ani la parchet si al carei obiect al plangerii avea un termen initial de depunere a plangerii de sase luni (inselaciune, abuz), clasata initial dar aflata in curs de judecata la "Judecator Camera Preliminara" mai poate fi considerata in prezent valida / neprescrisa / pendinte - sau trecerea timpului (peste doi ani) de la momentul depunerii plangerii prealabile catre parchet si pana in prezent, cande se afla pe rol de judecata anuleaza / prescrie actiunea in cauza ?
Daca da, ce alte optiuni de repunere pe rol exista !

Va foarte multumesc !

P.S.: termen 20 zile incepand de azi.
Respect !

Alte discuții în legătură

Ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie pentru ca "dezinvesteste judecatorul de camera preliminara"!? eusaisapte eusaisapte ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie!? Am un dosar de plangerea impotriva actelor procurorului unde instanta s-a dezinvestit fara a solutiona ... (vezi toată discuția)
Perimare dosar dlcodrut dlcodrut Un dosar suspendat la tribunal in anul 2014, este repus pe rol în anul 2017. Cum reclamantul a decedat în anul 2015, ni s-a cerut lista moștenitorilor ... (vezi toată discuția)
Termen depasit contestatie cech_92 cech_92 Bunaseara, Va cer si eu putin ajutor, o sa scriu o scurta descriere a dosarului in care sunt parte vatamata si ceea ce mi s-a intamplat. In urma cu ... (vezi toată discuția)