avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala rca

Buna ziua
Din câte știu din valoarea de piață a autoturismului se va scădea valoarea epavei scoasă la licitatie;O parte din bani vin de la asigurator iar restul din vânzarea epavei
Intrebare:Cum se procedează?Cat de repede vin banii si de ce acte am nevoie?Dacă cei care au licitat nu plătesc?Asigurările prin acceptarea cererii de despăgubire plătesc doar o parte ;care sunt pașii următori?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Daună totală economică în urma unui accident de circulație: cei de la service mi-au spus că mașina va fi scoasă la licitație. ce sumă primesc la final? d3nys d3nys Buna ziua . am avut un accident si sa rezultat dauna totala economica suma maxima pe deviz fiind de 15700ron . Am fost la eie cu devizu de la serice si mea zis ... (vezi toată discuția)
Dauna totala auto. buna ziua.in urma unui accident rutier eu ... Cristina377 Cristina377 Dauna totala auto. Buna ziua.In urma unui accident rutier eu fiind pagubitul, firma de asigurări a considerat dauba totala.Am primit oferta lor am acceptat ... (vezi toată discuția)
Dauna totala economica buna ziua mașina mea a fost evaluată ... Deluclau Deluclau Dauna totala economica Buna ziua Mașina mea a fost evaluată de asiguratorul vinovatului după accident la 19000 lei din care 15000 despăgubirea și ... (vezi toată discuția)