avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plati comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plati comune

Buna ziua
La o cladire de 7 apartamente ,eu am unul iar restul e a altui proprietar ,s-a construit un gard fara sa mi se ceara acordul sau semnatura.
A zis ca fiecare trebuie sa platim jumatate,apoi ca eu sa platesc bucata de gard de-a lungul ap. meu ,adica 10 panouri si el ce este in fata lui,adica 6 panouri.Intrebarea mea este:daca as plati (trebuie,fara sa fiu intrebata?),plata nu se imparte la nr de apartamente?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Hleihil Dana , utilizator 19:56, 30 August 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ciudata optica are vecinul dvs. - de fapt, zice si el cum ii convine.
Daca nu sunteti organizati in as. prop. - unde toate aceste chestiun sunt destul de bine clarificate, legea spune ca aceste lucruri se pot rezolva conf. prev. Codului civil.
1. Lucrarea s-a demarat fara o discutie si cu aprobarea dvs.
2. Parerea mea, de bun simt si dupa cum ati prezentat dvs. situatia, impartiti totalul lucrarii la 7, dv. o sa vi se repartizeze 1 parte, iar celuilalt proprietar 6 parti.
Puteti sa mergeti si la un avocat, specializat in drept comun.
Mult succes!

Va multumesc.
Asa voi proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca in apartament nu mai locuieste nimeni (familie ... Delvega Delvega Buna ziua, Daca in apartament nu mai locuieste nimeni (familie 4 persoane plecate in strainatate) ce taxe se mai platesc ? (vezi toată discuția)
Pot evita plata zugrăveli blocului dacă majoritatea au plătit ... Carolina17 Carolina17 Pot evita plata zugrăveli blocului dacă majoritatea au plătit pentru acea operațiune? Cum ma poate obliga la plata ? (vezi toată discuția)
Bună dimineața! cine plătește pierderile de apa dintr-o scara ... Florin90 Florin90 Bună dimineața! Cine plătește pierderile de apa dintr-o scara de bloc? Proprietarii care locuiesc în scara de bloc și cei care nu locuiesc nu? (vezi toată discuția)