avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Expediere tigari prin posta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Expediere tigari prin posta

Cite pachete de țigări pot trimite.lunar fiului meu in Anglia prin poștă?. Am fost la oficiul poștal 35 și mi s-a spus că doar două pachete.
Cel mai recent răspuns: ForWhhy92 , utilizator 02:03, 3 Septembrie 2019
Posta romana nu specifica. Darcca și cum personal dacă mergeți în Anglia aveți voie cu 200 de fire. Deci un singur colet, 2 cartoane. Dar dacă săptămânal trimiteți câte 2 cartoane e deja la limita. E suspicus peste cantitate asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate cartuse de tigari am voie sa trimit in afara tarii prin colet postal (vamal)? lincon lincon cate cartuse pot sa trimit prin colet postal din romania an bermuda va multumesc cat ami permite sa trimit prin lege va multumesc anca o data (vezi toată discuția)
Colet marea britanie cioba mihaela cioba mihaela Buna seara. Am o mare nelamurire si am fost \\" plimbata\\" intre institutii si regulamente incat simt ca trebuie sa ma adresez cuiva care stie legislatia in ... (vezi toată discuția)
Abuz in vama bors?? emanuellen emanuellen Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)