avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Avans pentru inchiderea unui balcon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Avans pentru inchiderea unui balcon

Buna ziua! Pe data de 28.08 am platit un avans de 1400 lei la o firma de termopane pentru un balcon. Mi-a dat factura si bon fiscal pentru suma de 1000 lei cu mentiunea avans tamplarie pvc echipata cu geam termopan si o dispozitie de incasare pentru suma de 400 lei cu mentiunea avans copertina+suport rufe si mi-a spus ca pe data de 24.09 vor venii baietii sa imi dea jos balconul vechi si sa-mi ia masuri pentru cel nou si vor veni sa mi-l monteze pe data de 26.09, iar eu nu vreau sa stau doua zile fara balcon. Mentionez ca nu am semnat nici un contract. Am gasit in alta parte sa-mi faca balconul mai repede si sa mi-l puna in aceeasi zi cand mi-l taie pe cel vechi. Intrebarea mea este daca imi vor da tot avansul inapoi sau imi vor percepe penalitati pentru ca m-am razgandit si cat ar fi procentul cu aproximatie? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon fara acord asociatie Dana Marin Dana Marin Adunarea generala a stabilit sa fie de acord cu inchiderea balcoanelor de catre proprietarii care doresc dar intr-un mod uniform, fara a afecta estetica ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
Exista normative, legi etc referitoare la montarea de tamplarie tip termopan? gev gev Intr-un bloc unde locuieste o prietena s-a inlocuit vechea usa de intrare cu una tip termopan, izoland total intrarea . De atunci mirosurile din subsol ... (vezi toată discuția)