avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... legalitate fisa post
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

legalitate fisa post

Buna ziua,
In urma reorganizarii institutiei si a desfiintarii postului de sef serviciu impozite si taxe locale, am fost mutata definitiv pe un post inferior in cadrul unui alt compartiment, respectiv, compartimentul economic.
Nu am activat in cadrul acestui compartiment nici o zi deoarece mi-au dat dispozitie cu delegare de atributii resurse umane pentru 6 luni. Pana aici totul a fost corect, dar dupa ce a incetat delegarea de atributii nu am fost primita in biroul contabilitate ci mutata la impozite si taxe unde am fost obligata sa semnez o fisa a postului de coordonator impozite si taxe. In statul de functii nu exista aceasta functie, iar atributiile din fisa postului nu sunt de coordonare si nu a fost emisa o dispozitie pentru delegare atributii in alt compartiment . Este legala aceasta fisa de post?
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2019
Flor49, utilizator

Alte discuții în legătură

In fisa postului unui contabil șef au fost introduse atribuțiile ... Gabriela Lionte Gabriela Lionte In fisa postului unui contabil șef au fost introduse atribuțiile specifice postului din ROF-ul instituției la recomandarea comisiei de Audit. Comparând ... (vezi toată discuția)
Organizare internã eduardvl eduardvl Bună ziua, Doresc să pun următoarele întrebări: Într-o instituţie bugetară, autofinanţată, un ªef de Serviciu şi/sau de Birou poate emite ... (vezi toată discuția)
Fisa postului elenadragan elenadragan Lucrez intr-o institutie publica, sunt contabil cu studii medii iar fisa postului este mai incarcata decat ce a contabilului sef , nu mai spun ca in cadrul ... (vezi toată discuția)