avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Buna seara ce pot face?
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Buna seara ce pot face?

Am o intrebare care cred ca puteti sa ma ajutati: eu sunt girant platitor la o casa care am facut demersul pt a fii cumparata pentru ca era de i.A.L casa este trecuta pe numele fratelui meu , dar nu-i apartine lui nu a cump el . Am avut un apartament s-a vandut si am luat aceasta curte care era nationalizata si am depus actele sa fie cump. Acum am probleme pt ca fratele nu vrea sa o vanda sa impartim egal cum se cuvine . Toate facturile sunt platite de tatal meu si de mn . Eu si tata suntem cei care ne ocupam de axeasta casa. Vreau sa stiu daca el nu plateste nmc si este plecat in strainatate se poate face cv dupa ce o achit sau intre timp?
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2019
Lacramioara ionescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire- cum sa procedez sa-mi pastrez jumatatea rududoo rududoo Buna ziua, Impreuna cu fratele meu suntem mostenitorii unei case(din paianta)+ depeninta si curte ( aprox 25 ari) intravilan intr-o comuna din jud. Olt. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dețin o casa cu terenul aferent cumpărat de la ... Ionix2015 Ionix2015 Bună ziua. Dețin o casa cu terenul aferent cumpărat de la părinți cu fratele meu. Contract de vânzare cumpărare, fiecare are 50% în cota indiviza. Cum ... (vezi toată discuția)
Succesiune calin andrei calin andrei Buna ziua, As dori cateva lamuriri privind subiectul de mai jos: - E o casa+teren la tara (nelocuita de ceva timp). Pe titlul de proprietate sint trecute ... (vezi toată discuția)