avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot primi o anexa la fisa postului cu care nu sunt de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot primi o anexa la fisa postului cu care nu sunt de acord?

Sunt personal contractual, angajat in functia de inspector de specialitate (inginer). Am primit o dispozitie de numire ca persoana responsabila cu protectia datelor cu caracter personal. Nu am fost consultata cu privire la aceasta numire ci doar mi s-a adaugat la fisa postului initiala o anexa care cuprinde atributiile DPO. Precizez ca nu am nici un fel de cunostinte si nici calificari pentru a fi DPO. Am depus o contestatia la autoritatea emitenta pentru anularea dispozitiei. Nu am primit nici un raspuns. Ce pot sa fac mai departe ca sa anulez dispozitia?
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2019
Adina65, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajare dpo rrramor rrramor Buna ziua, Un DPO intern, angajat propriu, se numeste prin Decizie interna sau prin schimbarea incadrarii in contractul de munca? Mentionez ca daca il ... (vezi toată discuția)
Pasi numire dpo salariat existent mary2015 mary2015 Buna ziua ! Pentru numirea unui responsabil cu protectia datelor (DPO) dintre salariatii existenti in firma, va rog sa-mi spuneti daca sunt in regula pasii ... (vezi toată discuția)
Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Conform legii, din 25.05.2018 intra in vigoare anumite Reguli privind protectaia datelor cu caracter personal. Societatile comerciale ... (vezi toată discuția)