avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Cum este posibil ca în cazul în care la un concurs pentru ocuparea unui post de muncitor calificat dulgher tâmplar, la Primăria Asău, județul Bacău sa se organizeze un alt concurs, în condițiile in care la primul sunt 2 admiși???
Neputându-i departaja e corect, legal sa se organizeze un nou concurs ca si cum nu ar fi deja 2 admiși???
Va rog sa ma lămuriți!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 4 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La punctaje egale are prioritate candidatul care a obţinut punctajul cel mai mare la proba scrisă, iar dacă egalitatea se menţine, candidaţii aflaţi în această situaţie vor fi invitaţi la un nou interviu în urma căruia comisia de concurs va decide asupra candidatului câştigător.

În situaţia în care nu s-a organizat proba scrisă, la punctaje egale are prioritate candidatul care a obţinut punctajul cel mai mare la proba practică, iar dacă egalitatea se menţine, candidaţii aflaţi în această situaţie vor fi invitaţi la un nou interviu în urma căruia comisia de concurs va decide asupra candidatului câştigător.
Asa ar fi corect, dar postul a fost scos iarăși la concurs.
Ce se poate face in acest caz?
O solutie ar fi participarea la concurs .... sau promovarea unei actiuni in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs antifrauda explorer explorer Buna ziua. Am rugamintea de a-mi oferi un sfat, o parere, asupra urmatorului subiect: de curand am participat la un concurs pentru un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Probe concurs factor poștal rural ion1967 ion1967 buna ziua ,vreau sa candidez pentru postul de factor postal rural si as dori informatii despre probele de examen ce trebuie sa invat ca sa fiu apt pentru ... (vezi toată discuția)
Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)