avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desfasurare activitate Parcare privata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desfasurare activitate Parcare privata

Buna ziua,
Dețin un teren 500mp pe el si vreau sa amenajez o parcare privata cu bariera.
Sunt detinatorul unei societati al carei asociat sunt eu, prin ce etape trebuie sa trec pentru a functiona in regula ?
Infiintez punct de lucru pe acest teren?ce tip de contract fac cu potentialii clienti ?
Ce avize imi sunt necesare ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Regim juridic pentru functionare punct de lucru viorelmirea viorelmirea societatea are un teren in propietate , iar in baza unui contract de comodat societatea a cedat pentru constructie terenul , asociatiilor , care au obtinut ... (vezi toată discuția)
Parcare privata bloc viorelh viorelh Buna ziua As dori sa stiu daca pentru a reconfigura o parcare privata din fata blocului pentru a fi folosit spatiul mai eficient este necesar a face un ... (vezi toată discuția)
Acces la apartamentul meu, situat pe o proprietate privata ionutzinca ionutzinca Vreau sa ma lamuriti si pe mine, va rog, in urmatoarea situatie: eu si alti multi locatari, am cumparat apartamente intr-un cartier privat de locuinte; ... (vezi toată discuția)