avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desfasurare activitate Parcare privata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desfasurare activitate Parcare privata

Buna ziua,
Dețin un teren 500mp pe el si vreau sa amenajez o parcare privata cu bariera.
Sunt detinatorul unei societati al carei asociat sunt eu, prin ce etape trebuie sa trec pentru a functiona in regula ?
Infiintez punct de lucru pe acest teren?ce tip de contract fac cu potentialii clienti ?
Ce avize imi sunt necesare ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Regim juridic pentru functionare punct de lucru viorelmirea viorelmirea societatea are un teren in propietate , iar in baza unui contract de comodat societatea a cedat pentru constructie terenul , asociatiilor , care au obtinut ... (vezi toată discuția)
Parcare privata bloc viorelh viorelh Buna ziua As dori sa stiu daca pentru a reconfigura o parcare privata din fata blocului pentru a fi folosit spatiul mai eficient este necesar a face un ... (vezi toată discuția)
Acces la apartamentul meu, situat pe o proprietate privata ionutzinca ionutzinca Vreau sa ma lamuriti si pe mine, va rog, in urmatoarea situatie: eu si alti multi locatari, am cumparat apartamente intr-un cartier privat de locuinte; ... (vezi toată discuția)