avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc1 și iarăși însărcinată!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc1 și iarăși însărcinată!

Sunt in ccc1 până în data de 12.11.2017 cand copilul meu împlinește 2 ani iar eu voi naște cel de'al doilea copil in 12.05.2020 va rog sa imi spuneți cum sa fac sa beneficiez in continuare de ccc2?Mulțumesc!
Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC?
Tatăl nu îndeplinește condițiile pentru a beneficia de indemnizația CCC.
Nici pentru primul si nici pentru al doilea copil ?
Nu,tatăl nu lucrează cu carte de muncă!
In speta, veti reveni in activitate la data de 13.11.2019 , dupa care veti urma urma aceeasi procedura ca si la primul CCC. ( anuntarea in scris a angajatorului ca sunteti insarcinata, intrarea in concediu de maternitate -pre si postnatal -, apoi in CCC).
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al doilea copil AndreeaS02 AndreeaS02 Buna ziua, In prezent ma aflu in concediu crestere copil pana in luna septembrie. Sunt insarcinata si in luna iulie urmeaza sa nasc. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in ccc Zollica Zollica Buna ziua Sunt in CCC de 8 luni, sunt insarcinata din nou. Nu am angajator, am lucrat pana pe data de 31.12.2018. Am mers apoi la CASMB de unde mi s-a platit ... (vezi toată discuția)