avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insarcinata in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insarcinata in CCC

Buna ziua
Sunt in CCC de 8 luni, sunt insarcinata din nou. Nu am angajator, am lucrat pana pe data de 31.12.2018. Am mers apoi la CASMB de unde mi s-a platit prenatalul in continuare si postnatalul pana am intrat in CCC. As vrea sa stiu care sunt posibilitatile sa beneficiez de indemnizatie si pentru al doilea copil si cum se calculeaza in situatia asta ? Ma intereseaza si pentru tata, tatal este angajat acum.
Cel mai recent răspuns: Zollica , utilizator 22:01, 11 Decembrie 2019
Care este data cand copilul implineste 2 ani ?

Care este data nasterii celui de-al doilea copil?
Copilul implineste 2 ani in martie 2021, iar la cel de al doilea ar fi o data aproximativa in iulie 2020.
In speta, veti intra din CCC1 in CCC2 fara a mai fi nevoie de a sta in concediu de maternitate, pre si postnatal.

Referitor la tata, intrebati din timp la AJPIS cum va trebui sa se procedeze daca indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatie pentru ambii copii.

Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil r_vosy r_vosy Buna ziua! Ma numesc Ionela, am 34 de ani si va rog, daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. Am nascut in iunie 2012 si am optat pentru 1 an de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Ccc1 și iarăși însărcinată! Claudiabanac@yahoo.com Claudiabanac@yahoo.com Sunt in ccc1 până în data de 12.11.2017 cand copilul meu împlinește 2 ani iar eu voi naște cel de\'al doilea copil in 12.05.2020 va rog sa imi spuneți ... (vezi toată discuția)