avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie indisponibila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie indisponibila

Salutari,

Am vrut sa duc la service garantie o trotineta Joyor achizitionata de la evomag. Service-ul colaborator este singurul autorizat Joyor conform afirmatiilor evomag. Ar fi fost pentru a doua oara in luna august. Prima oara a fost ok, mi-a rezolvat-o pe loc. Insa a doua oara cand am sunat, singura persoana care lucreaza acolo mi-a spus ca este in concediu si ca va fi disponibil peste 6 zile (a 7-a) si pana atunci nu are cum sa ma ajute.
Am sunat la evomag sa le prezint situatia. Persoana care mi-a raspuns a zis ca acela este singurul service autorizat si ca altul nu mai este.
M-am enervat si am spus ca nu este posibil asa ceva, ca mie sa nu imi fie receptionat pentru garantie un produs timp de 6 zile.
Ulterior am dat mail si le-am cerut banii inapoi (chiar daca a trecut perioada de retur) pentru ca serviciile de garantie fac parte integrala din produsul achizitionat. Astept raspunsul lor.

Intrebarea mea este: Ma ajuta legea in vreun fel in aceasta situatie? Am cautat dar nu am gasit ceva concret. Din cate inteleg, ei nu si-au respectat obligatia de a oferi servicii de garantie, si conform legii vanzatorul (evomag) este responsabil. Dar ce pot face mai departe?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
expertofexpert, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz reparatie in garantie pentru un defect remediat anterior in garantie ground_call ground_call Buna ziua, Situatia mea e urmatoarea: * Am dus inapoi la vanzator un produs (o trotineta electrica) pentru a fi reparat in garantie * Defectul (contact ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pe la mijlocul lunii octombrie 2023, am achiziționat ... raszvwann raszvwann Bună ziua! Pe la mijlocul lunii octombrie 2023, am achiziționat pe persoana juridica un telefon de pe site-ul evomag. După aproximativ o săptămână, am ... (vezi toată discuția)
Perioada reparatie telefon depasia ciprian.ivan ciprian.ivan Buna ziua, La data de 15.09.2020 am trimis un telefon catre reparatie. Am apelat la cei de la evoMAG, deoarece de la ei am procurart acest telefon si era ... (vezi toată discuția)