avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Propunere de modificare a codului muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Propunere de modificare a codului muncii

Buna ziua,
Am observat astazi stirea de mai jos, circuland in spatiul virtual:
[ link extern ]

Modificarile citate in stirea respectiva imi par alambicate iar exprimarea imi ridica mai multe intrebari decat sa-mi ofere lamuriri. As vrea sa mai adaug faptul ca abia acum am observat acest articol circuland desi este datat pe 24 iunie anul curent si faptul ca, aparent, exista doar pe site-urile realitatea.net si zf.ro (de pe 22 iunie anul curent). Am cautat si nu am gasit nicaieri altundeva mentiuni cu privire la presupusa propunere de modificare a codului muncii.

Am o idee despre ce ar putea fi vorba, per ansamblu, dar as fi vrut, va rog, sa aflu opinia unei persoane cu experienta in domeniu, cu privire la articolul respectiv.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
Adrian-Mircea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 4 Septembrie 2019
Propunerea de modificare o gasiti aici
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 143/2000 etnobotanice andreescu andreescu Pe data de 06.10.2009 \"Potrivit modificărilor preconizate la Legea 143, comercializarea, vânzarea, punerea în vânzare, distribuirea, livrarea ... (vezi toată discuția)
Proces legislativ. ContSters394463 ContSters394463 Buna ziua ! Nu am cunostinte in domeniu si pun o intrebare: Daca parlamentul voteaza o modificare a unui articol dintr-o lege este necesar ca presedintepe ... (vezi toată discuția)
Infiintare fundatie Eva_56 Eva_56 Ce presupune infiintarea unei fundatii.As vrea sa infiintez o fundatie pentru ajutorarea celor nevoiasi (pentru imbunatatirea conditiilor de trai, pentru ... (vezi toată discuția)