avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce risc daca nu actualizez declaratia de avere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce risc daca nu actualizez declaratia de avere

Buna ziua, nu mi-am mai actualizat declaratia de avere si interese in ultimii 3 ani si din ce am citit pe internet nu risc mai nimic. Intrebarea mea este daca cumva prin absurd cineva depune o plangere sau voi fi implicat intr-un proces ce riscuri sunt daca nu am aceasta declaratie de avere actualizata si am si ceva venituri ?
P.S: lucrez intr-o institutie publica functie de conducere
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2019
geostratulat, utilizator

Alte discuții în legătură

Actualizare declaratie avere si interese la incheierea colaborarii costud costud O perioada am detinut o functie pentru care depuneam anual declaratie de avere si interese. In martie 2015 am renuntat la respectiva functie si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Declaratii de avere si interese pe anul 2008 cocuta1973 cocuta1973 Buna ziua, Poate sa-mi spuna si mie cineva care este termenul de depunere a declaratiilor de avere si de interese pentru anul 2008? pentru anul 2007 stiu ... (vezi toată discuția)
Declaratia de avere si declaratia de interese lisav lisav Buna ziua, Sunt functionar public-Resurse umane si am primit prin Dispozitia primarului atributii referitoare Declaratiile de avere si interese ale ... (vezi toată discuția)