avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor doctorat

Buna ziua.
Am o nelamurire si as vrea sa clarific aceaata situatie.

Daca predau limba engleza in sist preuniversitar cu toate diplomele de pana acum (master) obtinute pe domeniul limba si literatura (program de studii romana si engleza), dar doctoratul pe acelasi domeniu dar cu program de studii doar in romana, nu se plateste sporul de doctorat din cauza faptului ca predau engleza?
Asa mi s-a transmis din scoli si as vrea sa ma asigur de un raspuns.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 7 Septembrie 2019
Personalul care deține titlul științific de doctor beneficiază de o indemnizație lunară pentru titlul științific de doctor în cuantum de 50% din nivelul salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, dacă își desfășoară activitatea în domeniul pentru care deține titlul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctorat psihologie, spor invatamant primar Rusu Mi Rusu Mi Bună ziua! O persoană care a obținut titlul de doctor în psihologie poate beneficia de spor de doctorat dacă predă la clasele primare, fiind invatator? (vezi toată discuția)
Spor doctorat art 14 legea 153/2017 aliss05 aliss05 Sunt ptofesor, am obtinut titlul de doctor in 2010 , urmand a primii compensatii tranzitorii.In 2012 am echivalat doctorat cu grad 1. Mentionez ca doctoratul ... (vezi toată discuția)
Spor de doctorat '''''' '''''' Bună ziua, am doctoratul în Filosofie din 2016. Anul acesta am dat concursul de titularizare pentru disciplina Cultura civică, pe care deşi l-am luat cu 10 ... (vezi toată discuția)